Haal eruit wat erin zit.

Graag wil ik me even voorstellen.
Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Martin Heinhuis

Passie in 30 seconden.

Business development zit zowel in het opzetten van nieuwe initiatieven, als ook in groei van bestaande business. In beide gevallen gaat het over proactief creëren. Daar waar gezien wordt dat een bedrijfskundige commerciële uitdaging samen moet gaan met een mensgerichte aanpak …. daar ben ik op mijn plek. En help ik graag groei te faciliteren. 

Vaak zit het er wel in. De kunst is dat er ook uit te krijgen. Iedere unieke situatie vraagt maatwerk. Dat vraagt bedrijfskundige kennis, maar ook leiderschap, met menselijk inzicht. Zeker belangrijk voor bestaande bedrijven. Ik noem dat emotionele intelligentie.

Compleet nieuwe business opzetten vraagt een andere aanpak. Is het een mooi idee, of Is er ook werkelijk behoefte aan? Hoeveel is de markt bereid ervoor te betalen en hoe lang gaat het duren voordat het rendeert? Wat moet de propositie in de markt zijn en hoe moeten we het aanpakken, zodat vlot de eerste producten of diensten verkocht gaan worden?

De veelzijdigheid van business development is niet in een hokje te stoppen. Dat geldt ook voor mij en daarom matcht het zo mooi met mijn ambitie, passie en persoonlijkheid.

Ik hou van kwaliteit en presteren. Wie ook vanuit mogelijkheden denkt en bereid is daarvoor te gaan, gaat mijn aanpak waarderen en samen gaan we veel plezier beleven.

Het verschil zit ook in de details. Het is de stap van goed naar goud.

Laat me even weten wie je bent!

Je bent succesvol aangemeld! Tot snel!